De MAGNETOX ARMBAND

In de MAGNETOX armband wordt gebruik gemaakt van magneten, Far Infrared (FIR) en Germanium. De kracht van een magneet wordt uitgedrukt in Gauss. De MAGNETOX armband is uitgerust met magneten met een sterkte van 3500 Gauss. 3500 Gauss wordt gezien als een krachtige, werkzame en veilige waarde. 

De MAGNETOX armband is verstelbaar. De MAGNETOX armband wordt geleverd met een gratis hulpmiddel voor het aanpassen van de maat zodat het altijd om uw pols past. De exacte afmetingen staan onder elk product weergegeven. Klik hier voor de instructievideo.

Dit is niet noodzakelijk. De MAGNETOX armband mag u dragen hoe u het prettig vindt, dat kan ook losjes rond uw pols zijn. De werking van de MAGNETOX armband gaat ongeveer 3 cm diep het lichaam in, ook wanneer het niet strak op de huid gedragen wordt. De werking is onschadelijk. 

Wij hebben een video ontwikkeld waarin wordt weergegeven hoe de sluiting werkt. Klik hier om de video te bekijken.

Het is niet nodig de MAGNETOX armband dag en nacht te dragen. Het is voldoende om ze overdag of gedurende de nacht te dragen. Indien u wenst kan de MAGNETOX armband wel 24 uur per dag gedragen worden zonder problemen. 

Sommige gebruikers voelen direct of binnen enkele dagen de positieve werking van de MAGNETOX armband. Het verschilt per persoon en hangt van verschillende factoren af. Iedereen heeft andere klachten en andere oorzaken. 

In principe wel, alleen gebruik geen MAGNETOX armband als u een pacemaker, defibrillator of een ander geïmplanteerd elektro-medisch apparaat heeft of als u zwanger bent. 

Wij raden het af om de MAGNETOX armband te dragen onder de douche, in het (zwem)bad of tijdens nat huishoudelijk werk. 

Indien u een pacemaker heeft, raden wij veiligheidshalve af om onze MAGNETOX sieraden te dragen. De batterijduur van een pacemaker kan bij bepaalde modellen beïnvloed worden door een magneet. De nieuwere pacemakers zijn hiertegen vaak beveiligd. Overleg voor de zekerheid met uw cardioloog, hij of zij is namelijk de specialist die u mag adviseren. Er zijn mensen met een pacemaker die gewoon onze sieraden dragen.

Uit ervaring is gebleken dat de MAGNETOX armband geen bijwerkingen heeft. Gebruik alleen geen MAGNETOX armband als u een pacemaker, defibrillator of een ander geïmplanteerd elektromedisch apparaat heeft. Ook als u zwanger bent wordt het gebruik afgeraden. 

Garantie

Op MAGNETOX sieraden zit 3 maanden garantie vanaf de datum waarop het sieraad is aangeschaft. Garantie op sieraden van MAGNETOX betreft uitsluitend fabricagefouten. 

Elk defect dat gemeld wordt kan door onze gekwalificeerde reparatieafdeling beoordeeld worden. Dan kan worden vastgesteld of het een fabricagefout betreft of niet. Indien u aanspraak wil maken op de garantie, stuur dan een e-mail naar info@magnetox.nl met de foto’s van het defect in de bijlage van het bericht. 

Bestelling en levering

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Indien u vóór 15:00 uur op een werkdag bestelt, wordt uw zending nog dezelfde werkdag verstuurd. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen. Zodra uw pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail ter bevestiging met daarin de track & tracé code. Houd er rekening mee dat deze verzendinformatie niet van toepassing is op pre-orders. Voor pre-orders geldt de specifieke levertijd die op de productpagina is vermeld.

Heeft u de keuze gemaakt voor een brievenbuspakket met track & trace code? Zodra uw pakket ons warehouse verlaat ontvangt u een e-mail met daarin een link, via de link kunt u dan uw zending volgen. 

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt bij de vervoerder. Heeft u 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact op met de klantenservice. 

Bij het plaatsen van een bestelling met een totaalbedrag van meer dan €50, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht voor de meest voordelige verzendmethode. Indien uw bestelling een totaalbedrag heeft van minder dan €50, zullen er verzendkosten worden toegevoegd op het moment van uw bestelling. Voor bestellingen naar Nederland bedragen deze verzendkosten €2,95. Voor bestellingen naar België bedragen ze €3,95.

Ruilen en Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van uw bestelling. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U dient uw retourzending te voorzien van een track & trace code. Wij zullen het bedrag binnen 3-7 werkdagen crediteren. 

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over uw bestelling. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail of ons contactformulier door te geven. Dit kan per e-mail (info@magnetox.nl) of door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 3 werkdagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Als u niet tevreden bent over de bestelling kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Stap 1: Meld uw retourzending aan
Neem contact op met de klantenservice (info@magnetox.nl). Zij sturen u vervolgens het retourformulier. 

Stap 2: Stuur uw bestelling op
Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat u het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender bent u verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw bankrekening
Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 3-7 werkdagen weer op uw bankrekening staat.

Vanaf het moment dat uw pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de track en trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.