BESTELLING & LEVERING

GRATIS LEVERING IN NEDERLAND EN BELGIË
We bieden GRATIS verzending voor bestellingen die naar Nederland en België worden verzonden. Dit geldt voor alle bestellingen, ongeacht de bestelwaarde. 

LEVERTIJD
Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Indien u vóór 15:00 uur op een werkdag bestelt, wordt uw zending nog dezelfde werkdag verstuurd. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen. Zodra uw pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail ter bevestiging met daarin de track & tracé code. Houd er rekening mee dat deze verzendinformatie niet van toepassing is op pre-orders.

Magnetox is continu bezig met het verbeteren van de materialen van de bestaande collectie en het ontwikkelen van nieuwe sieraden. Daarom maken we gebruik van pre-orders. Voor pre-orders geldt de specifieke levertijd die op de productpagina en in de orderbevestiging vermeld staat. Gemiddeld is dit 1-2 weken na de besteldatum. Dit verschilt uiteraard per product.

Zodra uw pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u een e-mail met een link naar de trackingpagina. Op de trackingpagina kunt uw bestelling volgen en kunt u ook controleren of het om een normale verzending gaat of een pre-order.

VOLG UW BESTELLING
Heeft u de keuze gemaakt voor een brievenbuspakket met track & trace code? Zodra uw pakket ons warehouse verlaat ontvangt u een e-mail met daarin een link, via deze link kunt u dan uw zending volgen. 

BETAALMETHODEN NEDERLAND:

  • IDEAL (gratis): U wordt doorgeleid naar uw eigen bank. 
  • Creditcard (gratis): Maestro, MasterCard, Visa of American Express.
  • Handmatige overboeking (gratis): Na het invullen van uw bestelling maakt u zelf het te betalen bedrag over naar onze rekening. De gegevens die u nodig heeft vindt u in de betaalinstructies.
  • SOFORT Banking (gratis): Via onze service provider Mollie, na de betaling zullen wij uiterlijk de eerstvolgende werkdag uw bestelling verzenden.
  • Billink (gratis): Achteraf betalen met Billink.
BETAALMETHODEN BELGIË
  • Bancontact (gratis): U wordt doorgeleid naar uw eigen bank. 
  • Creditcard (gratis): Maestro, MasterCard, Visa of American Express.
  • KBC/CBC (gratis): Via onze service provider Mollie, na de betaling zullen wij uiterlijk de eerstvolgende werkdag uw bestelling verzenden.
  • Belfius (gratis): Via onze service provider Mollie, na de betaling zullen wij uiterlijk de eerstvolgende werkdag uw bestelling verzenden.
  • Billink (gratis): Achteraf betalen met Billink.

VRAGEN OVER UW BESTELLING?
Heeft u vragen over uw bestelling? De kans is heel groot dat u niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of uw vraag er tussen staat.