OVER ONS

Welkom bij Magnetox, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende sieraden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende sieraden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.

Sinds de oprichting heeft Magnetox een lange weg afgelegd. Het team begon met de passie om mensen met stress- en angst klachten te helpen met behulp van helende sieraden. Na positieve resultaten heeft het team ertoe gezet om intensief onderzoek te doen. Dit gaf het team de nodige boost om hard te werken en de motivatie om een eigen online winkel op te zetten.

Bij Magnetox willen we dat u er niet alleen goed uitziet, maar zich ook goed voelt. Onze sieraden zijn ontworpen om het zelfherstellend vermogen van uw lichaam te stimuleren. Onze online collectie omvat een verscheidenheid aan armbanden, ringen, oorbellen, halskettingen en enkelbanden voor zowel dames als heren. Onze sieraden zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren en verstelbare maten.

Bij Magnetox gebruiken we materialen van hoge kwaliteit om de energie die door uw lichaam stroomt, te benutten. Onze premium sieraden zijn speciaal ontworpen in koper, om de magnetische krachtvelden op te vangen met behulp van de energiegeleidende eigenschappen van koper.

Onze sieraden worden door onze klanten gebruikt bij het behandelen van verschillende gezondheidsproblemen - zowel fysiek als mentaal. Zo worden ze door onze klanten gebruikt voor:

  • Verminderen van pijn en ontstekingen 
  • Verminderen van stress en angst
  • Verlichten van migraine en hoofdpijn
  • Verbeteren van algemene welzijn
  • Verbeteren van de bloedcirculatie
  • Verbeteren van de slaap 

"Hoe je je voelt, is hoe je handelt." Onze sieraden gebruiken magneettherapie om je algehele welzijn te kunnen verbeteren, zodat je je gelukkiger kan voelen en positiviteit aantrekt.

Door ons vermogen om mooie sieraden te combineren met gezondheidsvoordelen en helende kracht, is Magnetox enorm gegroeid. We bieden onze producten nu aan in verschillende landen in Europa:  Nederland, België, Duitsland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Italië, Spanje en Frankrijk.

Als onderdeel van een steeds groeiende helende sieraden industrie, heeft ons merk een ongelooflijke respons ontvangen. Dus, terwijl wij onze activiteiten blijven uitbreiden, streven wij ernaar om 100% klanttevredenheid te bieden.

Wij zijn trots op het feit dat wij onze klanten blij kunnen maken door de hoogste kwaliteit helende sieraden aan te bieden, in een reeks innovatieve ontwerpen waaruit u kunt kiezen. 

Om meer te weten te komen over ons merk of onze helende sieraden, kunt u hier contact met ons opnemen.  

"Uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende sieraden!"

BEKIJK ONZE COLLECTIE