RUILEN & RETOURNEREN

Bent u niet tevreden over uw bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om u tevreden te stellen. U kunt uw bestelling eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen. 

Voorwaarden retourneren
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van uw bestelling. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U dient uw retourzending te voorzien van een track & trace code. Wij zullen het bedrag binnen 3-7 werkdagen crediteren. 

Voorwaarden terugbetaling
MAGNETOX vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de MAGNETOX in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 3-7 werkdagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij MAGNETOX aanbiedt het product zelf af te halen, mag MAGNETOX wachten met terugbetalen tot MAGNETOX het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. MAGNETOX gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft MAGNETOX de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Meld uw retourzending aan

Neem contact op met de klantenservice (info@magnetox.nl). Zij sturen u vervolgens het retourformulier. 

Stap 2: Stuur uw bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat u het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender bent u verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 3-7 werkdagen weer op uw bankrekening staat.