RUILEN & RETOURNEREN

Bent u niet tevreden over uw bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om u tevreden te stellen. U kunt uw bestelling eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen. 

Voorwaarden retourneren / terugbetaling
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren / retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. MAGNETOX gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij de u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Zorg er ook voor dat de product(en) intact weer worden teruggestuurd. Hiermee doelen we op schakelsieraden kunnen worden ingekort. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@magnetox.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Meld uw retourzending aan

Neem contact op met de klantenservice (info@magnetox.nl). Zij sturen u vervolgens het retourformulier. 

Stap 2: Stuur uw bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat u het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender bent u verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op uw bankrekening staat.