CONTACT

Heeft u vragen over onze producten/uw bestelling?
Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij helpen u persoonlijk verder. U ontvangt normaliter een reactie binnen 2 (werk)dagen. 

Heeft u een klacht over onze producten/uw bestelling? 
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over uw bestelling. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail of ons contactformulier door te geven. Dit kan per e-mail (info@magnetox.nl) of door onderstaand contactformulier in te vullen. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Wij zullen uw klacht binnen 3 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

CONTACTMOGELIJKHEDEN:
E-mailadres: info@magnetox.nl
Facebook: @magnetoxarmbanden
Contactformulier: zie onderstaand 

Let op: Wij ervaren momenteel problemen met de server, waardoor we tijdelijk telefonisch niet bereikbaar zijn. Gebruik daarom een van bovenstaande contactmogelijkheden en wij zullen spoedig reageren. U kunt ons normaal gesproken iedere vrijdag van 12:00-17:00 bereiken op het nummer +316 1327 2495 (momenteel niet mogelijk). Buiten deze uren heeft u de gelegenheid om een voicemail in te spreken of ons via bovenstaande contactmogelijkheden te benaderen. 

GEGEVENS MAGNETOX:
Adres: Ambachtsweg 85, 2641KW Pijnacker, Nederland
Let op! Dit is geen bezoek- of retouradres
KVK-nummer:
85035033
BTW-nummer: NL863480846B01

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.