ERVARINGEN VAN KLANTEN

Peter Verberk:
"
Heb veel last van zenuwpijn en gevoelloze vingers. Draag hem nu een week en merk al dat de klachten verminderen. Ben er zeer blij mee en adviseer om het zeker uit te proberen."

Ellen Peeters:
"Gemakkelijke en chique manier om de pijn van carpale-tunnel syndroom te verminderen. Ik raad het ten strengste aan."

Romy van der Veer:
"Ik ben blij met deze armband. Ik heb al jaren last van mijn pols, maar merk bij het dragen van deze armband verbetering."

Henk Fluit:
"Mijn vrouw heeft al een tijd last van slaapproblemen. Ik heb haar daarom deze armband gekocht. Ze geeft aan dat ze er zeer tevreden mee is en er beter van kan slapen. Aanrader!"

Jolanda van Geest:
"Ik ben een auteur en ik had ernstige pols- en elleboogpijn. Ik schrijf meestal meer dan 8 uur per dag en een compressiebeschermer hielp, maar ik had nog steeds pijn. Ik kocht dit in een opwelling, de beoordelingen waren goed, dus ik dacht ik ga het een kans geven. Ik geloofde niet dat het zou helpen, maar het tegendeel is bewezen. Ik heb momenteel nauwelijks/geen pijn meer. Helemaal super!"

Sandra Jacobs:
"
Ik heb gemerkt dat ik zoveel beter slaap na het dragen van de armband en mijn artritis lijkt beter te zijn."

Anna Rijk:
"Ik weet niet wat het is, maar deze armband heeft mijn slapeloosheid genezen. Ik heb scoliose waardoor het moeilijk is zijn om te slapen, zelfs met een Tempurpedic matras. Ik heb ook veel angst. Normaal heb ik moeite om in slaap te vallen door de pijn en razende gedachten, maar om de een of andere reden heeft deze armband wonderen verricht."

Kristel Korsten:
"Stijlvolle armband van hoge kwaliteit. Mijn handpijn hield me 's nachts wakker, maar door het dragen ervan gelukkig niet meer en kan ik lekker doorslapen!"

Christa Tomassen:
"
Gaf dit aan een vriendin die sceptisch was over de werking van de armbanden. Ze probeerde het een paar dagen en haar hand voelde beter. Ze droeg het een dag niet en de pijn kwam terug. Ze draagt het sindsdien dagelijks."

Manon Verbruggen:
"
De armband werd geleverd met een inkortset die ik erg waardeer. Bespaarde me weer kosten om de armband te laten inkorten bij een juwelier. Past nu perfect en ik merkte een vermindering van pijn in mijn linker elleboog. Dus de armband maakt zijn belofte waar."

Linda van der Toorren:
"
Ik heb ernstige artritis, vooral in mijn linkerschouder. Na een paar uur na het dragen merkte ik dat ik met meer gemak mijn linkerarm kon bewegen. Heel erg bedankt."

Ria Kuijpers:
"
Als u lijdt aan chronische gewrichts- of spierpijn, moet u een magnetische armband dragen. Ik draag het altijd 24/7 met geweldige resultaten. Ik doe de armband alleen af als ik ga douchen. Ik raad het zeker aan!"

Anna Drevers:
"Tot dusver ben ik onder de indruk! Ik heb het carpale- tunnelsyndroom in beide handen, geprobeerd op mijn rechterpols en lijkt te werken, heb geen gevoelloosheid of tintelingen gehad sinds ik hem droeg."

Bjorn Paulussen:
"Ik merk na enkele dagen al verbetering in mijn slaappatroon."

Paula Houben:
"
Het ontwerp is mooi en we krijgen veel complimenten. We zijn het ermee eens dat het helpt bij pijn door artritis en ik vind dat het ook echt heeft geholpen bij mijn carpale-tunnelsyndroom. Merkbaar verschil. Modieus en therapeutisch!"

Henk Schepers:
"OK, ik ben geen voorstander van holistische geneeswijzen maar eerlijk. Deze armband hielp volledig bij het verlichten van wat ernstige schouder- en armpijn die ik had. Ik deed de armband gedurende twee dagen niet om en de pijn keerde terug. Ik deed het weer om en de pijn verdween na een paar uur. Daarna was ik overtuigd. Het werkt!"

Jaak Simons:
"
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van deze armband. De pasvorm en afwerking zijn uitstekend. Ik heb het slechts een paar dagen gedragen en merk al verbetering bij mijn artritis klachten."

Klik HIER om de collectie van MAGNETOX te bekijken. 

 

BEKIJK ONZE COLLECTIE