De standaard levertijden zijn beïnvloed door het Coronavirus (COVID-19)

CORONAVIRUS FAQ (VRAGEN)

Heeft u een bestelling geplaatst tussen 21 januari t/m 29 februari 2020?
Het Corona virus heeft grote invloed op de transport- en productieprocessen, waardoor de standaard levertijd van bestellingen met GRATIS verzending wordt beïnvloed. Wij willen u vragen om begrip dat het mogelijk is dat de standaard levertijden niet gehaald zullen worden. Wij bieden hiervoor onze excuses aan. Ter compensatie kunt u aanspraak maken op een kortingscode van 15% op een toekomstige bestelling. Laat het duidelijk zijn dat alle pakketjes worden afgeleverd. U zult ongeacht de situatie uw bestelling ontvangen.

Let op: Dit geldt niet voor bestellingen waarbij voor EXPRESS verzending is gekozen. De levertijd blijft 2-4 werkdagen. De bestellingen worden verzonden vanuit ons depot in Nederland.

Heeft u een bestelling geplaatst na 29 februari 2020?
De situatie voor bestellingen geplaatst na 29 februari 2020 is daarentegen anders. Onze transport- en productieprocessen zijn vanaf 1 maart 2020 weer hervat, waardoor wij verwachten dat de standaard levertijd van deze bestellingen met GRATIS verzending weer worden behaald. Nieuwe bestellingen zullen binnen 24 uur door ons worden afgehandeld.   

Let op: Uiteraard blijven te allen tijde de levertijden voor EXPRESS verzending, 2-4 werkdagen. De bestellingen worden verzonden vanuit ons depot in Nederland.

Kan ik in contact komen met de klantenservice?
Ja, dat is altijd mogelijk. Kijk voor de contactmogelijkheden op onze contactpagina. Houd er rekening mee dat als u vraagt waar uw bestelling blijft, eenzelfde soort antwoord wordt gegeven als de informatie op deze pagina. Door de vele vragen over het Coronavirus duurt de reactietijd langer dan gebruikelijk.

Wij vragen om uw begrip
Wij willen begrip vragen voor de situatie. Wij hebben de gevolgen van dit virus niet in de hand. Uw bestelling is of gaat gegarandeerd naar u onderweg. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact op met info@magnetox.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.