OVER ONS

Welkom bij MAGNETOX, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende armbanden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende armbanden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.

Sinds de oprichting heeft MAGNETOX een lange weg afgelegd. Het team begon met de passie om mensen met stress- en angst klachten te helpen met behulp van helende armbanden. Na positieve resultaten heeft het team ertoe gezet om intensief onderzoek te doen. Dit gaf het team de nodige boost om hard te werken en de motivatie om een eigen online winkel op te zetten.

De MAGNETOX armband wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen, pijn te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. De armband wordt daarnaast gebruikt om stress en angst te verminderen en om de slaap en het algemene welzijn te verbeteren. De MAGNETOX armband kan u zich al snel beter laten voelen, zodat u in het dagelijks leven de activiteiten op de meest optimale manier kunt uitvoeren.

We bedienen momenteel klanten in Nederland en België en zijn enthousiast om deel uit te maken van de alsmaar groter wordende helende armband industrie.

Wij hopen dat u tevreden zult zijn met onze armbanden, wij bieden onze klanten altijd weer de hoogste kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat aan uw behoeften en eisen wordt voldaan.

Met ons toegewijde team proberen we de creatieve geesten te zijn die een glimlach op uw gezicht brengen. Daarom zijn we altijd op zoek naar innovatieve nieuwe manieren om de beste producten voor u te ontwikkelen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat 24/7 voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,
Team MAGNETOX